Atatürk Stadının çimleri sökülmeye başladı

Atatürk Stadının çimleri sökülmeye başladı

Balıkesirspor Baltok’un maçlarını oynadığı Atatürk Stadının ekonomik ömrünü dolduran çimleri yenisi yapılmak üzere sökülüyor

Statdan sökülen çimler Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından il ve ilçelerde bulunan spor sahalarına döşeniyor.Spor Toto 1.Lig takımlarından Balıkesirspor Baltok’un iç saha maçlarını oynadığı 15 bin 800 kişilik Atatürk stadına 13 yıl önce döşenen çimler ekonomik ömrünü tamamladığı için sökülüyor. Balıkesir Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan ihale ile Atatürk stadının sulama sistemi ve çim yenileme çalışmaları başladı. İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, "Atatürk Stadyumumuzun yeni sezona yetiştirilmesi için yetkili firmanın ekibi seferber oldu. Stadyumumuzdan titizlikle kesilerek rulo halinde çıkarılan çimlerimiz, şehrimizdeki park, bahçe ve semt sahalarında yaşamaya, şehre güzellik katmaya devam edecektir. Atatürk statımızın çim çalışmalarını yeni futbol sezonuna yetiştirmek için büyük çaba gösteriyoruz" dedi.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN