Ayvalıklı ülkücüler Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu unutmadı

Ayvalıklı ülkücüler Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu unutmadı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde; Ülkü Ocakları Başkanlığı; 3 yıl önce PKK’lı olduğu belirtilen bir grup tarafından bıçaklanarak öldürülen Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü 4’üncü sınıf öğrencisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nu unutmadı

Bu kapsamda; Balıkesir Üniversitesi’ne bağlı Ayvalık Meslek Yüksek Okulu Kampusu girişinde toplanan ülkücü gençler, Şehit Fırat yılmaz Çakıroğlu için basın açıklaması yaptı.Ayvalık Ülkü Ocakları Üniversite Teşkilat Başkanı Alperen Karabektaş “Şimdi biz inanıyoruz ki onun bir kez daha kaldırdığı bu kutlu bayrağı binlerce Fırat’lar taşıyacak ve onun yarım kalan hayallerini gerçekleştirmek için hep birlikte mücadele edeceklerdir. Bizim yolumuz Peygamber Efendimizin, Hoca Ahmet Yesevi’lerin, Hacı Bayram Veli’lerin yoludur. Bizim yolumuz Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in, Dursun Önkuzu’ların, ve dahi isimlerini sayamadığımız nice şehitlerimizin; büyük insan, karakterin ve cesaretin timsali, Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun yoludur. Bizim yolumuz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün yoludur. Allah cümlesine rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

BALIKESİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN