Burhaniye Şoförler Odasında Kazar güven tazeledi

Burhaniye Şoförler Odasında Kazar güven tazeledi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, iki listenin yarıştığı Şoförler ve Otomobilciler Odası genel kurulunda geçerli 215 oyun 162’sini alan 12 yıllık başkan Cezmi Kazar güven tazelerken rakibi İsmail Yıldırım ise 53 oyda kaldı

Reha Yurdakul Kültür Merkezinde saat 13.00’de başlayan seçimler saat 15.00 de sona ererken, ipi göğüsleyen Kazar, oy veren ve vermeyen herkese teşekkür ettiğini söyledi.Burhaniye de Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın genel kurulunda Cezmi Kazar ile İsmail Yıldırım’ın listeleri yarıştı. Seçimlerde 217 oy kullanılırken, 2 oy geçersiz sayıldı. Geçerli oyların 162’sini alan 66 yaşındaki Başkan Cezmi Kazar güven tazelerken, rakibi İsmail Yıldırım’da 53 oy alabildi. Sonuçların açıklanmasından sonra kısa bir konuşma yapan Cezmi Kazar, ”Burada ben değil oda üyesi arkadaşlarım kazanmıştır. Oy veren vermeyen herkese teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde çok güzel işler yapacağımıza inanıyorum. Seçimlere katılan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Sonuçların açıklanmasının ardından çok sayıda şoför Kazar’ı kutlamak için sıraya girdi. Burhaniye’de Cezmi Kazar başkanlığında oluşan Burhaniye Şoförler ve Otomobilciler Odası yönetim kurulunda da Cüneyt Bacak, Muammer Birdar, İbrahim İmir, Yüksel Şakir, Ali Deveciler ve Orman Muştu. Denetim Kurulu da. Ömer Günay, Ali İhsan Yılmaz ve Mehmet Çelik’den yer aldı.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN