Burhaniye verimli bir sezon geçirdi

Burhaniye verimli bir sezon geçirdi

Turistik Burhaniye ilçesinde, okulların açılmasıyla birlikte turizm sezonu sona ererken, verimli bir sezon geçirildiği açılandı

İlçe’de, 15 Temmuzdan itibaren büyük bir yoğunluk yaşandığını anlatan Burhaniye Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Şükrü Baykal, ilçenin adını duyuracak özel bir etkinlik için çalıştıklarını söyledi.Burhaniye’de Kurban Bayramı tatilinin 9 güne çıkması ile birlikte verimli bir turizm sezonu yaşandı. Otellerde ve pansiyonlarda boş yer kalmazken, esnafların da yüzü güldü. Çok verimli bir sezon geçirdiklerini anlatan Burhaniye Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Şükrü Baykal, sezonu uzatmanın yollarını aradıklarını söyledi. İşletmecilerin duyarsızlığından yakınan Baykal, “ Geçtiğimiz sezon çok verimli geçti. Ancak, hep yerli turistleri ağırladık. Yabancı turist gelmemesinin sebebini kendimizde aramamız lazım. Maalesef, işletmelerimiz, hiçbir ücret talep etmememize rağmen Ticaret Odasının ve Belediye’nin finanse ettikleri fuarlara katılmıyorlar..Böylelikle yöremizin tanıtımında yetersiz kalıyoruz. Halbuki fuarların tanıtıma büyük katkısı olduğunu düşünüyorum. Bütün olumsuzluklara rağmen epeyce konuk ağırladık. Burhaniye’mizin adını duyuracak özel bir etkenlik düzenlenmesi konusunda da çalışmalarımız bulunmaktadır” dedi.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN