Burhaniye’de başarılı oyunculara Başkan teşekkürü

Burhaniye’de başarılı oyunculara Başkan teşekkürü

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Belediyenin düzenlediği Çocuk Şenliği’nde görev alan Mysia Sanat Merkezi Halk Oyunları Ekibi büyük beğeni kazanırken, Başkan Uysal’dan teşekkür aldı

23 kişilik ekip Ege yöresi oyunlarını sahnelerken, Burhaniye ve çevre ilçelerin aranılan ekibi oldu.Burhaniye’de, bayramların yanı sıra düğün ve sünnetlerde de görev alan halk oyunları ekibi takdir topladı. Mysia Sanat Merkezi’nde Metin Çavdar ve Harun Kocakurt’un çalıştırdığı ekip gösterileri ile göz doldurdu. Belediyenin düzenlediği Çocuk Şenliği’nde de sahne alan ekibe teşekkür eden Belediye Başkanı Necdet Uysal, genç oyuncuların fotoğraf çektirme isteğini geri çevirmedi. Uysal, başarılı oyuncular ile eğitmenlerine teşekkür etti. Spor ve sanatsal faaliyetlerde bulunduklarını anlatan Metin Çavdar, festivallerde Burhaniye’yi temsil ettiklerini söyledi.

BALIKESİR/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN