Burhaniye’de Kariyer Planlaması Paneli düzenlendi

Burhaniye’de Kariyer Planlaması Paneli düzenlendi

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu (BUBYO) Konferans Salonunda düzenlen turizmde kariyer planlaması isimli panel ilgi gördü

Panele; Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Murat Cüntay, POYD İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Erbaşar ve POYD İstanbul Yönetim Kurulu Üyesi Serkan Gümrükçü panelist olarak katıldı.Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü öğrencilerinin yoğun katılımlarıyla gerçekleşen panelde; turizm sektöründe personellerin yaşadığı sorunlar ve kariyer hedeflerinin koyularak bu çizgide yapılması gerekenler hususunda bilgiler aktarıldı. Panele, BUBYO Müdürü Doç. Dr. M. Oğuzhan İlban ve BUBYO Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü Öğretim Üyeleri’de katıldı. Panelistlere tek tek teşekkür eden Müdür İlban, ”BUBYO Ailesinin her bir ferdinin doğru kariyer planlamaları yaparak geleceğin genel müdürleri olacaklarına inancım tam. BUBYO ruhunu sektörün geleceğinde de yaşatacağız.’ dedi. Organizasyonun sonunda panelistlere plaketleri takdim edilirken, BUBYO atkısı hediye edildi.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN