Burhaniye’de liselilerden gençlik konseri

Burhaniye’de liselilerden gençlik konseri

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Burhaniye Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenlerinin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlediği konser büyük ilgi gördü

Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın da izlediği konsere Burhaniyeliler büyük ilgi gösterdi.Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin düzenlediği konserde, öğrenciler ve öğretmenler gönüllerde yer etmiş popüler şarkıları seslendirirken, hem kendileri eğlediler hem de katılanlara güzel bir gece yaşattılar. Konserin sonunda gecenin mimarı Burhaniye Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Hakan Aryol’a çiçek takdim eden Belediye Başkanı Necdet Uysal, Okul Müdürü Bayram Eroğlu ile etkinlikte görev alan öğretmen ve öğrencilere teşekkür etti. Konseri çok beğendiğini anlatan Başkan Uysal, “Gençlerimiz ve değerli öğretmenlerimiz bizlere çok güzel bir gece yaşattılar. Burhaniye Anadolu Lisesi, bayramımızın adına yakışır bir şekilde bir organizasyonla tam bir gençlik konseri düzenlemiş. Atatürk’ün sevdiği şarkılarla renklenen ve Atatürk’ün asıl önem verdiği gençlerin böyle bir gece düzenlemesinden, buradaki enerjiden ve gençlerin emeklerinden büyük onur duydum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN