Dursunbey’de ’Pişman Patiler’ oyununa yoğun ilgi

Dursunbey’de ’Pişman Patiler’ oyununa yoğun ilgi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Dursunbey’de gösterime sunulan ‘Pişman Patiler’ Çocuk tiyatrosu yoğun bir ilgi ile karşılandı

Tiyatroyu yüzlerce çocuk izledi.Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından Balıkesir genelinde organize edilen kültürel faaliyetlerden birisi de Dursunbey’de gerçekleşti.Dursunbey M. Akif Ersoy Kültür Merkezinde yüzlerce öğrencinin katılımı ile sahnelenen ‘Pişman Patiler’ Çocuk tiyatrosu büyük beğeni topladı. Murat Bulut’un yazdığı, Tuğba Salgın, Cavit Özer, Neslişah Aydınalp ve Uğur Ercan’ın oynadığı çocuk tiyatrosu tek perde olarak sahnelendi. Çocuklara eldeki olanakların kıymetini bilmeyi anlatan oyun 45 dakika sürdü.Beğeni toplayan tiyatronun sonunda öğrenciler Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletirken, bu tür etkinliklerin devam etmesini istediler.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN