Edremit Milli Eğitim Müdür Koç ziyaretlerde bulundu

Edremit Milli Eğitim Müdür Koç ziyaretlerde bulundu

Eğitimle ilgili sorunları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle sıcak temas içerisinde olmak, yaşanılan sorunlara çözümler bulabilmek amacı ile okul ziyaretlerine devam eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç,bu yıl eğitim-öğretim faaliyetine yeni başlayan okullardan; Akçay Şehit Halil Kantarcı Ortaokulu ve Akçay Saniye Karagözoğlu Özel Eğitim İş Uygula Merkezi ’ni ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu

Akçay Şehit Halil Kantarcı Ortaokulu’nda öğretmenlerle bir araya gelen Yusuf Koç “Yeni okulların ufak tefek eksikleri olabilir, bunları okul idaresine yardımcı olarak hep birlikte zaman içerisinde gidereceğiz. Eğitim-Öğretim bir ekip işi, ekip mantığıyla hareket edildiğinde sorunların çözüm süreci daha da kısalacaktır. Bütün gayretimiz hep birlikte el ele vererek bize emanet edilen yavrularımıza en iyi şartlarda eğitim imkanı sunmaktır. Bunu da birlikte başaracağız” dedi.Ardından Okul Müdürü İbrahim Karabıyık ve Müdür yardımcılarıyla görüşerek okul hakkında bilgi aldı. Daha sonra bu yıl yeni açılan 33 öğrencisi ve 26 öğretmeni olan, Akçay Saniye Karagözoğlu Özel Eğitim İş Uygula Merkezi ’ne geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, sınıflarda öğrenci ve öğretmenleri dinledi, Okul Müdürü Fevzi Kaya’dan okul hakkında bilgi alarak, bir çok eksiği olan okulun bakım ve onarımını büyük bir özveriyle kısa sürede tamamlamasından dolayı Fevzi Kaya’ya teşekkür etti.Öğleden sonra ise; Edremit okullarında görev yapan Türkçe ve Edebiyat öğretmenlerinden oluşan komisyonla bir toplantı yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç; Bengi projesi kapsamında yapılması düşünülen birtakım etkinliklerle ilgili komisyonun görüş ve önerilerini aldı.

BALIKESİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN