Edremit’te yükseköğretim güvenlik toplantısı yapıldı

Edremit’te yükseköğretim güvenlik toplantısı yapıldı

2018-2019 Akademik yılında yüksekokul ve meslek yüksekokullarda eğitim-öğretim hizmetlerinin güvenli bir ortamda sürdürülebilmesi için alınacak güvenlik tedbirlerini ve yapılacak planlamaları görüşmek üzere Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı başkanlığında Yükseköğretim Güvenlik Toplantısı yapıldı

Toplantıda, Balıkesir Üniversitesi Edremit Meslek Yüksekokulu, Altınoluk Meslek Yüksekokulu ve Sivil Havacılık Yüksekokulunda öğrenimlerine devam eden öğrencilerin öğrenimlerini güven ve huzur ortamı içerisinde tamamlamalarını sağlamak amacıyla alınan genel güvenlik tedbirleri görüşülerek, mevcut çalışmalar ile öğrencilerin ulaşım ve güvenlik sorunları ele alınarak değerlendirmeler gerçekleşti.Toplantıda olumsuz durumların önlenmesi açısından tüm ilgili kurumların koordinasyon içerisinde çalışarak yüksekokul bölgelerinde öğrencilerle ilgili gerekli tedbirlerin alınmasını isteyen Kaymakam Sırmalı "Yüksekokullarımız ve çevresinde meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı gerekli güvenlik tedbirleri alınarak gençlerimizin 2018-2019 eğitim döneminde huzur içinde öğrenimlerine devam etmeleri sağlanacaktır. Bu noktada tüm kurumlarımızla koordinasyon içerisinde çalışılacaktır” dedi.Toplantıya Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Edremit Belediye Başkan V. Coşkun Taşkın, Edremit Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Raif Sakin, Altınoluk Meslek Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Selami Selvi, İlçe Emniyet Müdürü Zafer Sönmez, İlçe Jandarma Komutanı Özkan Kavak katıldı.

BALIKESİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN