Erdal Önder adaylığını açıkladı

Erdal Önder adaylığını açıkladı

Balıkesir’in Havran İlçesinde 20 Şubat 2018 Salı günü yapılacak olan Havran Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimlerine mevcut Başkan Erdal Önder yeniden aday olduğunu açıkladı

Seçim çalışmalarını sürdüren Başkan Erdal Önder, üyelere Türk Bayrağı dağıtarak kongreye davet etti. Esnaf ve Sanaatkarlar Odasının tecrübeli Başkanı Erdal Önder “Ülkemiz zor bir dönemeçten geçiyor Afrin’de askerlerimiz terör örgütlerine darbe üstüne darbe indiriyor. Cumhurbaşkanımızın ve hükümetimizin kararlı dik duruşu sayesinde ülkemizin birlik ve beraberliği her geçen gün daha da güçleniyor” dedi.Başkan Erdal Önder “Üç dönemdir yürüttüğümüz esnaf odası başkanlığına hizmetlerimizin devamı için ekibimizle birlikte bir dönem daha devam kararı aldık. Bu çerçevede seçim çalışmalarımıza özgürlüğümüzün ve milli birliğimizin temsili, şehitlerimizin al kanı, şerefli bayrağımızı üyelerimize hediye ederek esnaf odası seçimlerine davet ediyoruz. Yapılacak olan seçimlerin Havran esnafımıza ve Havran’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN