Erkan Sözeri: "İki taraf da saha içinde centilmence mücadele etti"

Erkan Sözeri: "İki taraf da saha içinde centilmence mücadele etti"

Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri, 1-0 mağlup oldukları Balıkesirspor maçı sonrası, “Bence çok güzel, keyifli bir maç oldu

İki taraf da saha içinde centilmence mücadele etti" dedi.TFF 1. Lig’in 16. haftasında Balıkesir’de oynan müsabakada Gazişehir Gaziantep rakibi Balıkesir Baltok’a 1-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Erkan Sözeri, “Bence çok güzel, keyifli bir maç oldu. İki taraf da saha içinde centilmence mücadele etti. İzleyenler için keyifli bir maç oldu. İlk yarıda ve 2. yarıda önemli pozisyonlarımız var ama final paslarında daha dikkatli olsak değerlendirsek daha farklı olurdu. Hiç beklemediğimiz bir anda gol yedik. Balıkesirspor’u tebrik ediyorum. Size bir sorum var. Sahada oyuncular arasında bir çirkinlik gördünüz mü? Her iki takım futbolcularında. Kulübede bulunan sakallı bir yönetici futbolcularıma küfür etti. Kendisini federasyon yetkililerine şikayet ettik. Biz buraya geldik centilmence oynadık. Balıkesirspor da bizi yendi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

BALIKESİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN