İzciler Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti

İzciler Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti

Altıeylül Yarış Ortaokulu İzci Grubu öğrencileri ve okul müdürü Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız’ı makamında ziyaret etti

Yarış Ortaokulun’da faaliyet gösteren izci grubu okul müdürü ve İzci Lideri Harun Koyuncu ile birlikte Müdür Yıldız’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında İl Millî Eğitim Müdürümüz Yakup Yıldız, izci grubu öğrencileri ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Yarış Ortaokulu İzci Grubu Lideri Harun Koyuncu, yıl boyunca yapılan kamplar, faaliyetler ve düzenlenmesi planlanan kurslar konusunda Müdür Yıldız’a bilgi verdi.“Tanrı’ya, vatanıma karşı görevlerimi yerine getireceğime, izcilik töresine uyacağıma, başkalarına her zaman yardımda bulunacağıma, kendimi bedence sağlam, fikirce uyanık ve ahlakça dürüst tutmak için elimden geleni yapacağıma şerefim üzerine ant içerim” şeklindeki izci andının büyük mana taşıdığına dikkat çeken Müdür Yıldız:“İlimizde gençlik adına böyle güzel çalışmalar yapıldığı için, öncelikle sizlerle gurur duyuyorum” şeklinde konuştu.Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız: “İzcilik; sizlere kurallara uymayı, adil olmayı, paylaşmayı, yenilgiyi kabul etmeyi öğretmekte; oba ve oymaklarda ki demokratik işleyiş, sosyal gelişiminize yardımcı olurken iyi bir vatandaş olabilme yolunda ilerlemenize de önemli katkıda bulunmaktadır. Bu anlamda içinde bulunduğunuz kulübü çok önemsiyorum. Sizlerin değerlerimizle donanmış birer izci olacağınıza yürekten inanıyor; her birinizi tebrik ediyorum” dedi.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN