Karesi bayrama hazır

Karesi bayrama hazır

Karesi Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların rahat bir kurban bayramı geçirmeleri için tüm ekipleri ile çalışmalarını sürdürüyor

Karesi Belediyesi, ilçede yaşayan vatandaşların kurban bayramını en güzel şekilde geçirmeleri için çalışmalarına devam ediyor. İlçeyi bayrama hazır hale getirmek amacıyla yoğun bir şekilde çalışmalarını sürdüren Karesi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bayram öncesinde ilçede geniş çaplı bir bayram temizliği yapıyor. Bu kapsamda Karesi’deki tüm ana caddeler, çarşı içi ve vatandaşların yoğun olarak kullanıldığı yerler, çöp konteynırları ve yer altı çöp konteynırları başta olmak üzere şehrin dört bir yanında temizlik çalışmaları yürütülüyor.Temizlik çalışmalarının yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehir içerisinde bulunan bozuk yolların da bakım ve onarımları yapılırken yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde kent merkezindeki ve kırsal mahallelerdeki camiler de bayrama hazırlıyor.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN