Karesi’de parklara çatılı piknik masaları

Karesi’de parklara çatılı piknik masaları

Balıkesir’de Karesi Belediyesine bağlı Park Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelinde bulunan parklara çatılı piknik masaları yerleştiriyor

devam ediyor. Ekipler, son olarak TOKİ’deki parklara piknik masalarını yerleştirdiler.Karesi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü parklarda düzenleneme çalışmalarına aralıksız devam ederken, bir yandan da parklardaki oyun gruplarını yenileyen, onaran ekipler aynı zamanda yabani ot temizliği yapıyorlar.TOKİ Yeni Mahalle park yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdüren Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, parka yeni piknik masaları koydu. Ekipler, Düzoaba Mahallesinde de parkın içerisindeki yabani ot temizliği, Paşaalanı, Oruçgazi ve Adnan Menderes Mahallerindeki parklarda çim biçme çalışmalarını sürdürüyor.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN