Karesispor’da hedef Düzce Belediye

Karesispor’da hedef Düzce Belediye

Türkiye Basketbol Ligi’nin 33

haftasında Karesispor, hafta sonu deplasmanda Düzce Belediyesi’ne konuk oluyor. Karesispor’da hedef deplasmanda galibiyet almak.

Düzce Belediyesi karşısından da galibiyetle ayrılarak sezonu galibiyet serisiyle tamamlamayı hedefleyen Karesispor, hazırlıklarını günde çift idmanla tamamladı. Karesispor Baş Antrenörü Gencer Baytimur, ligin sonuna gelinirken alınacak galibiyetlerle sezonu güzel bir şekilde tamamlamak istediklerini belirtti. Baytimur, “Sezonun sonuna yaklaşırken tabii ki galibiyetler alarak taraftarlarımızla galibiyet sevinçleri yaşamak istiyoruz. Geçtiğimiz hafta seyircimiz önünde kazandık, bu hafta da Düzce Belediyesi’ni mağlup ederek ligin sonunu mutlu bir şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi.Düzce Belediyesi- Karesispor karşılaşması 21 Nisan Cumartesi günü Düzce Kalıcı Konutlar Merkez Spor Salonu’nda oynanacak. Karşılaşmayı Tekin Özübir, Sertan Kırklar, Murat Zafer hakem üçlüsü yönetecek.

BALIKESİR/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN