Mazotu biten tır trafiği alt üst etti

Mazotu biten tır trafiği alt üst etti

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde trafiğin en yoğun olduğu saatte şehir merkezine giren ve aniden mazotu biten tır, trafiği altüst etti

Bandırma Adnan Menderes Bulvarı’nda akşam saatlerinde şehir merkezine giren 10 K 0321 plakalı alçı yüklü tırın, Ordu Caddesi istikametinden şehir merkezine seyir halinde iken aniden mazotu bitti. Trafiğin en yoğun olduğu saatte mazotunun bitmesi ile yol ortasında kalan ve yolu tıkayan tır nedeniyle trafik adeta alt üst oldu.Olay yerine gelen polis ekipleri tır sürücüsünün en yakın akaryakıt istasyonuna giderek mazot almasına kadar geçen sürede trafiği yönlendirdi. Bu sırada elinde bir çevik kuvvet polisinin de olay yerinde tedbir aldığı görüldü. Tırın sürücüsü akaryakıt istasyonundan aldığı iki bidon mazotu aracın yakıt tankına koyarak aracın yeniden çalışmasını sağladı. Tırın bulunduğu yerden hareket etmesiyle trafik akışı kısa zamanda normale dönse de tır sürücüsü trafik cezasından kurtulamadı.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN