Minik Erdem ilçe birincisi oldu

Minik Erdem ilçe birincisi oldu

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, düzenlenen satranç turnuvalarında birinci olan 8 yaşındaki Erdem Ege Korkmaz, bisikletle ödüllendirildi

Bisikletini ve birincilik kupasını, Belediye Başkanı Necdet Uysal’ın elinden alan Korkmaz, ilerde iyi bir satranççı olmak istediğini söyledi.İlkokul ikinci sınıf öğrencisi Erdem Ege Korkmaz, düzenlenen turnuvalarda satrançta minikler ilçe birincisi oldu. Belediye Başkanı Necdet Uysal tarafından bisikletle ödüllendirilen Korkmaz, büyük mutluluk yaşadı. Öğretmeni Dursun Altun’un çok yardımının büyük olduğunu anlatan Erdem Ege Korkmaz, “İki yıldan bu yana satranç kurslarına gidiyorum. Satrancı çok seviyorum. Turnuvalarda birinci oldum. Bu gün de hem bisiklet, hem de birincilik kupası aldım. İlerde iyi bir satranççı olmak istiyorum. Bana destek olan öğretmenime çok teşekkür ediyorum” dedi.

BALIKESİR/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN