Minik öğrenciler çevre için yürüdü

Minik öğrenciler çevre için yürüdü

Balıkesir Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu öğrencileri Değirmen Boğazı’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirerek, çevre temizliğinin önemini vurguladılar

Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu’nun minik öğrencileri beraberinde öğretmenleri ile birlikte Değirmen Boğazı’nda doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Ellerinde pankartlarla çevre yürüyüşünün önemini vurgulayan öğrenciler doğa sevgisi temasını işlediler. Gerçekleştirilen proje hakkında bilgi veren Albay Tayyar Nuran Oğuz İlkokulu Müdürü Yüksel Selçuk, tüm 3.sınıf öğrenci, öğretmen ve idareceleri ile birlikte Değirmen Boğazı Piknik Alanı’nda doğaya olan sevgilerini afiş ve pankartlarla dile getirdiklerini belirterek, "Burada gerçekleştirdiğimiz doğa yürüyüşü ile öğrencilerimize çevre temizliğinin ve doğanın önemini anlattık. Öğrencilerimiz pankartlarla yürüyüşlerini gerçekleştirerek ardından çevre temizliği yaptılar. Bu tür sosyal etkinliklere daha çok zaman ayırarak öğrencilerimize doğa sevgisini ve koruma alışkanlıklarını kazandıracağız" şeklinde konuştu.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN