Nazlı Hamarat’ın acı günü

Nazlı Hamarat’ın acı günü

Özel bir kanalda yayımlanan moda yarışması ile son dönemlerde adından söz ettiren şarkıcı Nazlı Hamarat’ın babası Zekai Hamarat, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı

Bandırma’nın tanınmış ailelerinden ve tarihi Marmara Sineması’nın sahibi Mehmet Zekai Hamarat, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Hamarat’ın cenazesi memleketi Bandırma’ya getirildi. Öğle namazını müteakip Bandırma Haydar Çavuş Camii’nde kılınan cenaze namazına Hamarat ailesinin yakınlarının yanı sıra şarkıcı Nazlı Hamarat da katıldı. Hamarat’ın cenazesi önce Bandırma Sevgi Yolu üzerinde bulunan evlerinin önüne, burada yapılan duanın ardından ise Haydar Çavuş Camii’ne getirildi. Mehmet Zekai Hamarat, cuma namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığına defnedildi.

BALIKESİR/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN