Ramazanda güvercinlere yem verenlerin sayısı arttı

Ramazanda güvercinlere yem verenlerin sayısı arttı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Ramazan ayının girmesiyle birlikte ihtiyaç sahipleri sevindirilirken, Cumhuriyet meydanındaki güvercinlere yem verenlerin sayısında da artış oldu

Güvercinlere yem atan çiftçi Hasan Barut, bahçesinde de sahipsiz hayvanları beslediğini söyledi.Cumhuriyet meydanında çok sayıda vatandaşın ilgisini çeken güvercinlere yem atanların sayısı Ramazan ayında arttı. Hayvan sever vatandaşlar zahirecilerden satın aldıkların buğdayı güvercinlere atarken, Ramazanla birlikte buğday atanların sayısı arttı. Çiftliğinde çok sayıda hayvan beslediğini anlatan 63 yaşındaki Hasan Barut, “Şu anda 30 kadar kedi ve 4 köpeğe bakıyorum. Çarşıya işim düştüğünde de bunlara buğday atıyorum. Herkes hayvanları sevmeli. Ramazanda hayırseverlerin sayısı da artıyor” dedi.

BALIKESİR/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN