(Özel Haber) Polis evlatları Şükran teyzelerine sahip çıktı

(Özel Haber) Polis evlatları Şükran teyzelerine sahip çıktı

Bartın’da yaşayan 74 yaşındaki Şükran Yoğurtçu’nun Bartın Devlet Hastanesine gidebilmek için yardım istediği Toplum Destekli Polis Bürosuna bağlı memurlar, çağrıya kayıtsız kalmadılar

Bartın Dallıca TOKİ Konutlarında oturan ve çocukları yanında olmadığı için yalnız yaşayan Şükran Yoğurtçu iki ayağında kemik erimesinden dolayı takılan platin nedeniyle Bartın Devlet Hastanesine kontrol için gitmesi gerektiğinde 155 polis imdat hattını arayarak yardım istedi. Bartın emniyeti kendilerine yapılan çağrıya kayıtsız kalmayarak Toplum Destekli Polis Büro ekiplerini Şükran Yoğurtçu ya yönlendirdi.Ekip aracına konularak Bartın Devlet Hastanesine getirilen Şükran Yoğurtçu’yu tekerlekli sandalyeye bindiren polis memuru hastane içerisinde gideceği ve muayene olacağı her yere götürdü. Şükran Yoğurtçu yaptığı açıklamada, "İki ayağımdan ameliyat oldum, platin takıldı çocuklarım var ama burada değiller. Tek başıma yaşadığım için zorlanıyorum, ameliyat sonrası bir müddet hastanede yattım eve gönderdiler arada bir kontrollerim var, yavrularımı, polisleri arıyorum Allah onlardan razı olsun beni evden alıp hastaneye getirip tedavilerimi yaptıktan sonra evime kadar bırakıyorlar. Onlar benim çocuklarım, Allah onların kılına zarar vermesin" dedi.Şükran Yoğurtçu’yu hastaneye getiren polis memuru ise, “Biz Toplum Destekli Polis Bürosu olarak sorumluluk bölgemizde yaptığımız araştırmalarda Şükran teyzenin yalnız kaldığını, ameliyat olduğunu öğrendik. Kendisiyle ihtiyaçlarını karşılayabilmek için görüşüyorduk. Bugün hastaneye gelmek için telefonla bildirmiş biz de kendisini aldık, tedavisini yaptırdıktan sonra evine bırakacağız” ifadelerine yer verdi.

BARTIN/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN