Bakan Özlü: “4 ay operasyon yürüttük. Bir tek gık çıkmadı. Tekrar bir operasyon daha yürütebiliriz’

Bakan Özlü: “4 ay operasyon yürüttük. Bir tek gık çıkmadı. Tekrar bir operasyon daha yürütebiliriz’

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türkiye’nin Suriye’de yürüttüğü operasyonu anlatarak, “Bir operasyon yürüttük Suriye’de; kendi gücümüzle yürüttük

Hiç kimse ambargo koyup bizi mağdur etme durumunda olamadı. Çünkü artık kendi silahımızı, kendi tankımızı, kendi tüfeğimizi yapıyoruz. 4 ay operasyon yürüttük. Bir tek gık çıkmadı. Tekrar bir operasyon daha yürütebiliriz” dedi.

Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bartın Belediyesi’ni ziyaret etti. MHP’li Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ederek belediyenin çalışmaları hakkında da bilgi alan Bakan Özlü, MHP ile birlikte hazırlanan 18 maddelik anayasa değişikliğine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu."Türkiye daima mağdurun yanında yer aldı"“Hayır” kampanyasını yürütenlere çağrıda bulunan Bakan Özlü, “Hayır” oyu kullanıldığında memnun olacakların PKK, Kandil, DAEŞ ve FETÖ olacağını ifade etti. Özlü, “Referandumda 18 maddelik pakete bütün kalbiyle, bütün gönlüyle ‘evet’ demesini arzu ediyoruz. Çünkü bu 18 maddenin her biri birbirinden önemlidir. Ben size onlarca şey sayabilirim. Her akşam kanallarda tartışılıyor. İzliyorsunuz. Evet oyları kadar hayır oylarının da AK Parti açısından muteber olduğunu her tarafta söylüyorum. Ancak şunu da ifade etmek isterim ki ‘Hayır’ oyu verdiğiniz zaman memnun olacakları sıraladığımızda kimler bundan memnun olacak, onu sıraladığınızda doğrusu bunun pek hayırlı olmadığını söylemem gerekir. Kandil var, PKK var. Onların kardeşleri var. DEAŞ var, FETÖ var. Bunların memnun olacağı bir tercihin doğrusu tercih edilmemesini arzu ettiğimi ifade etmek isterim. Bunlar gelir geçer. 10 gün var. Önemli olan esas olan Türkiye’nin geleceğidir. Türkiye’nin, milletimizin geleceğidir. Milletimizi çok seviyoruz. Milletimizin çok masum olduğunu düşünüyoruz. Tarihe baktığımızda yüzümüzü kızartacak bir eylemin olmadığına bütün kalbimizle inanıyoruz. Daima mazlumdan, daima mağdurdan tavır almış bir millet olduğumuza inanıyoruz. Türk milletini seviyoruz” dedi.“Tekrar bir operasyon daha yürütebiliriz”Türkiye’nin bu dönemde bir sıçrama yapacağının altını çizen Bakan Faruk Özlü, Suriye’de yürütülen operasyona dikkat çekti. Bakan Özlü, şöyle devam eti:“Milletimizin geleceği için de böyle bir paketi hazırladık. Milletimizin takdirine sunuyoruz. İnanıyoruz ki bu dönemde Türkiye bir sıçrama daha yapacak. Bir hamle daha yapacak. Bu hamle bu büyük hamle, büyük milletimizin insanlığa sunacağı hizmetlere de vesile olacak. Etrafımızda bir ateş çemberi var. Bu ateş çemberinde yine sorunlarımızı kendi gücümüzle çözüyoruz. Bir operasyon yürüttük Suriye’de; kendi gücümüzle yürüttük. Hiç kimse ambargo koyup bizi mağdur etme durumunda olamadı. Çünkü artık kendi silahımızı, kendi tankımızı, kendi tüfeğimizi yapıyoruz. O dönemler geride kaldı. Onlar eski Türkiye’nin gündemleriydi. 4 ay operasyon yürüttük. Bir tek gık çıkmadı. Tekrar bir operasyon daha yürütebiliriz. Yine bunu da kendi gücümüzle yapacağız. Bunu niye söylüyorum. Türkiye’nin güçlü olması lazım, kendi işlerini yürütmesi lazım. Bu halkoylamasında buna vesile olacak. Kim ne derse desin, 18 maddenin her biri birbirinden değerli. Bunlara ‘evet’ demek için en az 18 bin gerekçe söylenebilir.”

BARTIN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN