Bartın Üniversitesi stratejilerini öğrencileriyle belirliyor

Bartın Üniversitesi stratejilerini öğrencileriyle belirliyor

Bartın Üniversitesi 2018-2022 dönemini kapsayan stratejik planı hazırlama çalışmaları kapsamında öğrencilerle bir toplantı gerçekleştirildi

Bartın Üniversitesi’nde 2018-2022 dönemlerini kapsayan stratejik planıyla ilgili çalışmalar başladı. Bu kapsamda ilk olarak üniversite öğrencileriyle bir toplantı düzenlenerek, görüşleri alındı. Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, öğrencilerin üniversitenin en önemli paydaşları olduğunu belirterek, üniversitenin geleceğine tüm paydaşların görüşleri alınarak karar verileceğini söyledi. Rektör Uzun, “Üniversitemizin gelecek hedefleri belirlemek için planlama çalışmalarına başladık. Yeni stratejik planla Üniversitemizin mevcut kaynakları ile iç ve dış paydaşların faydalarını en üst seviyeye çıkartmak gayesinde olacağız. Çalışmalarımızla, kurumsal itibarı ve kaliteyi artırması, paydaş ihtiyaçlarının belirlenmesi, yönetsel karar almada katılımın üst düzeye çıkartılması amaçlanıyor. Öğrencilerimizle başladığımız çalışmaları, akademisyenlerimizle devam ettirip şehir ve bölgedeki paydaşlarımızla da görüşerek tamamlayacağız” dedi.Öğrenciler düşüncelerini aktardıStratejik Planlama Ekibi Başkanı, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çetin Semerci’nin stratejik planlama ile ilgili bilgiler verdiği toplantıda, öğrenciler talep, görüş ve önerilerini aktardı. Yaklaşık 4 saat süren toplantıda stratejik planlamaya dair öğrencilerin düşünce ve önerilerini saptamak üzere anketler de dolduruldu. Şu ana kadar öğrenciler tarafından üniversite bilgi yönetim sistemi üzerinden doldurulan 9 binden fazla anketten elde edilen bilgilerle birlikte 2018-2022 yılı stratejik plan oluşturulacak.

BARTIN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN