Bartın’da kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Bartın’da kamyon ile otomobil çarpıştı: 1 ölü, 4 yaralı

Bartın Esenyurt köyünde hafriyat kamyonu ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı

Edinilen bilgiye göre, Bartın’dan Zonguldak istikametine gitmekte olan Ayser Ş.’nin (40) idaresindeki 74 BV 374 plakalı otomobil, Esenyurt köyü mevkisinde aynı yönde seyir halindeki Şaban E. idaresindeki 67 VF 539 plakalı kamyonla çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle otomobil sürücüsü Ayser Ş. ve aracındaki Zeynep K. (57), Cemile G. (54), Nuriye Ç. (47) ve Lütfiye Akbaş (85) araç içinde sıkışarak yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi.Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçta sıkışan yaralılar Ayser Ş., Zeynep K., Cemile G. ve Nuriye Ç. sıkıştığı yerden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerince yapılan incelemede ise araçta sıkışan Lütfiye Akbaş’ın hayatını kaybettiği belirlendi. Akbaş’ın cenazesi itfaiye ekiplerince çıkarılarak savcı incelemesinin ardından ambulansla Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kamyon sürücüsü Şaban E. ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

BARTIN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN