Bartın’da TOKİ Köprüsü’nde ihale sürecine girildi

Bartın’da TOKİ Köprüsü’nde ihale sürecine girildi

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, TOKİ köprüsünün yapım ihalesinin 15 Mayıs 2018 tarihinde gerçekleştirileceğini açıkladı

Bartın’da uzun bir süredir gündemde bulunan TOKİ köprüsü ile ilgili açıklama Milletvekili Yılmaz Tunç’tan geldi. Tunç, TOKİ köprüsü yapım ihalesinin DSİ 23. Bölge Müdürlüğünce 15 Mayıs 2018 tarihinde Kastamonu’da gerçekleştirileceğini belirterek, ihale sürecinin kesinleşmesinin ardından yapımına başlanacağını, gerekli ödeneklerin ayrıldığını söyledi.Bartın Irmağı üzerinde Sanayi sitesi ile Dallıca köyü arasına inşa edilecek olan TOKİ Köprüsünün altından tekne geçişlerine uygun bir şekilde inşa edileceğini belirten Milletvekili Tunç, Bartın şehir merkezi ile TOKİ konutlarının bulunduğu Hürriyet Mahallesi, Orduyeri Mahallesi, Dallıca köyü ve civar köylere ulaşımı kolaylaştıracak önemli bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Tunç, Dallıca köyünde inşa edilecek olan TOKİ emekli konutlarının da ulaşım sorununun kalmayacağını belirtti.

BARTIN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN