Başkan Akın, eski futbolcunun anma törenine katıldı

Başkan Akın, eski futbolcunun anma törenine katıldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden eski Halk Eğitim Müdürü ve Bartınspor’un eski futbolcusu Metin Kabarık için düzenlenen anma programına katıldı

Programa Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, BASAD Başkanı Mehmet Maden, Metin Kabarık’ın eşi emekli öğretmen Sevil Kabarık, oğlu Ahmet Kabarık, dernek üyeleri ve sevenleri katıldı. Saygı duruşu ile başlayan programın açılış konuşmasın BASAD Başkanı Mehmet Maden gerçekleştirdi.Törende söz alan Başkan Akın, Metin Kabarık’a rahmet dileyerek, “Metin abiyi futbolculuğundan biliyoruz. Fakat benim İl Başkanlığım döneminde Metin abi ile Halk Eğitim Müdürü iken beraber çalıştık. Birçok yere beraber gittik. Halk Eğitim Merkezinin kurs açılışlarına ve etkinliklerine hep beraber katıldık. Allah mekanını cennet eylesin. Gerçekten dost canlısı birisiydi. Futbolculuğunda da örnek bir kişiliğe sahipti. Tabii bugün bu programın düzenlenmesinde emeği olan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten bu tür programlar büyük önem arz ediyor. Ben tekrar Metin abimize Allah’tan rahmet diliyorum. Geride kalanlara Rabbim sabır ihsan eylesin” dedi.Yapılan konuşmaların akabinde Metin Kabarık’ın futbolculuk döneminden arkadaşları anılarını paylaştılar. Duygulu anların yaşandığı program Belediye Başkanı Cemal Akın ve BASAD Başkanı Mehmet Maden’in Şeref Defterini imzalaması ile sona erdi.

BARTIN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN