“Can dostları hareketi” projesi konuşuldu

“Can dostları hareketi” projesi konuşuldu

Bartın İstiklal İlkokulu Öğretmeni İlter Altun, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret ederek Can Dostları Hareketi ile ilgili görüş alışverişi yaptı

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Can Dostları Hareketi” projesi konuşuldu. Nazik ziyareti için Altun’a teşekkür eden Başkan Cemal Akın, ihtiyaç duydukları her konuda Bartın Belediyesi olarak gereken desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Milli Eğitim Bakanlığı’nın “Can Dostları Hareketi” projesinin konusunu oluşturan Trafikte Sorumluluk teması ile ilgili bilgilendirme yapmak amacıyla ziyaretime gelen İstiklal İlkokulu Öğretmeni İlter Altun ile proje hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Nazik ziyaret için İstiklal İlkokulu Öğretmeni İlter Altun’a teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.

BARTIN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN