Cemal Akın birlik beraberlik yemeğine katıldı

Cemal Akın birlik beraberlik yemeğine katıldı

Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Türk Diyanet Vakıf-Sen Bartın İl Temsilciliği tarafından düzenlenen birlik beraberlik yemeğine katıldı

Türk Diyanet Vakıf-Sen Bartın İl Temsilciliği birlik beraberlik yemeği düzenlendi. Programa davetli olarak katılan Başkan Cemal Akın, davetliler ile selamlaşarak sohbet etti. Programda konuşma yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, "Türkiye’nin çok sıkıntılı olduğu, birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç olan bir dönemde buradaki birlik ve beraberlik de çok büyük önem arz ediyor. Türk Diyanet Vakıf Sen başkanlığında kurulan sendikaların tüm amacı zaten devlet yıkılmasın, vatan bölünmesin, bayrak inmesin, ezan dinmesin düsturudur. Şuanda Türkiye’nin yapmış olduğu mücadelede sadece devletin ve milletin bekası içindir. Allah bizim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Bu amaç içinde mücadele eden herkese Allah güç ve kuvvet versin, bizleri zafere ulaştırsın. Bütün mesele bu milletin ayağa kalkmasıdır. Birlik ve beraberliğin sağlanmak istenmesidir. Şuanda geçmişte var olan Türk devletlerinin kuruluşundan devlet olanla ya da imparatorluk olana kadar çektiği sancıların aynısını şuanda bizler çekiyoruz. Göktürkler’de aynı sancıları çekmiş Osmanlı’da. Bunun için bu birlik ve beraberlik çok önemli” dedi.

BARTIN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN