Jandarmandan dolandırıcılara operasyon; 4 gözaltı

Jandarmandan dolandırıcılara operasyon; 4 gözaltı

Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından marka ürünlerin ismini taklit edip, vatandaşları dolandıran suç şebekesine operasyon düzenlendi

Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince; Merkez İlçe Hasankadı Beldesinde “Marka ürünlerin ismini taklit edip, orijinal gibi satışa sunan ve vatandaşlara bu sahte ürünleri satarak dolandıran” suç şebekesine operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 şüpheli Kozcağız Beldesinde diğer 2 şüpheli ise Zonguldak İli Çaycuma ilçesinde yakalandı. Bartın Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile gözaltına alınan 4 şüpheli Jandarmadaki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Araç ve şahıslar üzerinde yapılan aramada; birçok sahte imitasyon ürün, bir miktar uyuşturucu madde ve yüklü miktarda para ele geçirildi.

BARTIN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN