Otizm Destek Eğitim ve Dayanışma Derneği’nden ziyaret

Otizm Destek Eğitim ve Dayanışma Derneği’nden ziyaret

Bartın Otizm Destek Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengün ve Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Gündoğan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı ziyaret etti

Makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Otizm Destek Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengün yapmış oldukları çalışmalar hakkında Başkan Cemal Akın’a bilgiler verdi. Ziyaretin devamında ise Bartın Belediyesi tarafından yapılacak olan “Engelsiz Sanat Evi” projesi hakkında da istişarelere bulunuldu.Ziyaretin ardından açıklamada bulunan Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, "Bizlerin en önemli görevlerinden bir tanesi engelli vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırabilmek projeler üretmek. Bartın Belediyesi olarak bugüne kadar her zaman dezavantajlı grupları önemseyen bir anlayış çizdik. Tüm çalışma ve projelerimizi engelli vatandaşlarımızı düşünerek hayata geçirdik. Dezavantajlı vatandaşlarımızın ve ailelerinin mutlu olması için aynı anlayış içinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Nazik ziyaretleri için Bartın Otizm Destek Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Berna Şengün ve Yönetim Kurulu Üyesi Yasemin Gündoğan’a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarı ve kolaylıklar diliyorum” dedi.

BARTIN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN