Valilikten çocuklara yat gezisi

Valilikten çocuklara yat gezisi

Bartın Valisi Nusret Dirim ve eşi Burcu Dirim, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı çocuk evlerinde kalan çocuklarla tekne turunda bir araya geldi

Amasra Sahil Güvenlik Lokalinde sabah kahvaltısı ile başlayan etkinliğe, Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol ve eşi Dr. Ebru Baycık Gürbüzerol, Sahil Güvenlik Batı Karadeniz Grup Komutanı Yrb. Gökmen Gücüyen, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür V. Mahmut Şahin, Amasra İlçe Emniyet Müdürü Sedat Teber’de eşilik etti. Vali Dirim, Kahvaltı öncesinde çocuk evleri ve çocukların ihtiyaçları hakkında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Mahmut Şahin’den bilgi aldı. Çocuk evlerinde kalan çocuklarla yakından ilgilenen ve sohbet eden Vali Dirim ve eşi Burcu Dirim tarafından çocuklarımıza çeşitli hediyeler verildi. Kahvaltı sonrasında Vali Dirim ve beraberindekiler yatla tur attı.

BARTIN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN