Yaşlı çifti ’polisim’ diye kandırıp kaçan zanlı yakalandı

Yaşlı çifti ’polisim’ diye kandırıp kaçan zanlı yakalandı

Bartın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, kendisini polis olarak tanıtıp, Kozcağız’da yaşayan yaşlı bir çifti dolandıran zanlıyı uzun uğraşlar sonucu kıskıvrak yakaladı

26 Eylül tarihinde meydana gelen olayda Bartın’ın Kozcağız Beldesinde, yaşlı bir çifti ev telefonundan arayarak kendilerini polis olarak tanıtan şahıslar, hesaplarındaki paralara terör örgütlerince el konulacağını söyleyerek çifti kandırdı. Daha sonra evlerine polis olduğunu söyleyen bir şahıs gelerek çiftin evde bulunan 8 adet burma bilezik, 2 adet altın yüzük, 5 bin 300 Euro, 7 bin 200 lirasını alıp kayıplara karıştı. Şahıslar dolandırıldığını anlaması üzerine Jandarma’ya bilgi verdi. Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu olayın şüphelisi S.S. isimli şahıs, otobüs ile İstanbul’a gittiği sırada, Sakarya’da kıskıvrak yakalandı. Şüpheli ile birlikte üzerinde (8) adet burma bilezik, (2) adet altın yüzük, 5300 Euro, 7200 TL. ele geçirildi. Yakalanan şüpheli şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak Bartın Kapalı Cezaevine gönderildi.

BARTIN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN