Aybüke öğretmenin meslektaşı Emrah Yıldırım: "Söylediği türküde her şeyi anlatmış"

Aybüke öğretmenin meslektaşı Emrah Yıldırım: "Söylediği türküde her şeyi anlatmış"

Batman’ın Kozluk ilçesindeki terör saldırısında hayatını kaybeden müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın meslektaşı Emrah Yıldırım, "Bu ölümü en son hak edecek kişiydi

Hayal gibi geliyor. Söylediği türküde her şeyi anlatmış" dedi.Kozluk’taki terör saldırısında hayatını kaybeden 23 yaşındaki müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın cenazesi, Batman Öğretmenevinde düzenlenen törenin ardından Ankara’ya uğurlandı. Törene, Yalçın’ın çok sayıda meslektaşı da katıldı. Yalçın’ı gözyaşlarıyla uğurlayan müzik öğretmeni Emrah Yıldırım, "Bunu duyduğumuzda şok olduk. Hak eden en son kişiydi. En gençlerimizdendi. Cümlelerin bittiği an. Böyle bir şeyi Kozluk’ta ilk kez gördük. Şehit askerlerimiz de var. Onların ve öğretmenimizin ailelerinin başı sağ olsun, vatanımızın başı olsun. Neşeli, şen şakraktı. Sürekli enstrüman çalar, şarkı söylerdi. Güzel bir türküsü vardı söylediği, Mağusa Limanı. Orada zaten gereken her şeyi anlatmış gibi. Hayal gibi geliyor" diye konuştu.

BATMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN