Başkan Uçar, çilek tarlalarında incelemelerde bulundu

Başkan Uçar, çilek tarlalarında incelemelerde bulundu

Batman’ın Sason Belediye Başkanı Cuma Uçar, Yeniköy’de bulunan çilek tarlalarında incelemelerde bulunarak, çilek yetiştiricilerinin sorunlarını dinledi

Başkan Uçar, sezonun ilk çileklerini tadarak çilek yetiştiricilerine, üretilen çileklerin diğer illere gönderilmesi ve satışa sunulacak çileklere Pazar yeri bulunmasına katkıda bulunacağı müjdesini verdi. Uçar, “İlçemize önemli gelir katkısı sunan çileğin diğer illere gönderilmesi ve gönderildiği illerde Pazar yeri bulması için burada bulunan çiftçilerimize destek vereceğiz. İlçemizde üretilen çilek tadı ve kalitesi bakımından birinci kalitededir. Çilek tarlalarında üretilen çileklerimize zirai ilçe koyulmadığından dolayı sağlık açısından da çok sağlıklı olduğunu rahatlıkla söyleye biliriz. Yeniköy’de üretilen sezonun ilk çileklerinin çok iyi yetiştirildiğini ve satışa hazır olduğunu gördük. İlçemize ve yetiştiricilerimize hayırlı olmasını temenni ederim” dedi.

BATMAN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN