Batman’da fuhuş operasyonu, 3 kişi yakalandı

Batman’da fuhuş operasyonu, 3 kişi yakalandı

Batman Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından düzenlenen operasyonla fuhuş yaptığı belirlenen 1 travesti ve 2 bayan yakalanarak haklarında işlem yapıldı

Emniyet Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Vatandaşlarımızdan gelen ihbarlar neticesinde; farklı illerden ilimize gelen ve fuhuş yaparak haksız kazanç sağlayan kişi veya kişilerin günübirlik evleri kullandıklarının tespit edilmesi üzerine düzenlenen operasyonda 1 travesti ve 2 bayan şahıs yakalanarak haklarında adli ve idari işlemler yapılmıştır. Genel ahlakın korunması için fuhuş, fuhşa aracılık ve yer temin etmekten 9 şahsa adli işlem yapılmış, fuhuş yapan 3 şahsa ise bin 569 TL idari para cezası uygulanmıştır. Ayrıca fuhuş yapıldığı tespit edilen günübirlik evlerin kapatılması için gerekli yazışmalara başlanılmıştır” denildi.

BATMAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN