Batman’da LYS’ye gireceklere ulaşım ücretsiz

Batman’da LYS’ye gireceklere ulaşım ücretsiz

Batman Belediye Başkanvekili Ertuğ Şevket Aksoy, kent genelinde LYS sınavına gireceklere ulaşımın ücretsiz olacağını belirterek başarılar diledi

Lisans Yerleştirme Sınavlarının (2017-LYS) 17-18 Haziran Cumartesi-Pazar günlerinde yapılacağını kaydeden Başkanvekili Aksoy, “Yıl boyunca LYS sınavına hazırlanan öğrencilerimizin sınavlarına mani olabilecek ses ve gürültü kirliliğinden uzak durulması gerekmektedir. İnşaat gürültüsü, klaksonların çalınması gibi hareketler sınava girecekleri ciddi anlamda sıkıntıya düşüreceğinden bizler de Batman Belediyesi olarak sınavların yapılacağı okul çevrelerinde gürültüye sebebiyet verecek çalışmalarımızı sınav saati boyunca askıya alacağız. Sınava gireceklerin ulaşımla ilgili sorun yaşamamaları konusunda tüm otobüslerimizi seferber edeceğiz. LYS sınavına gireceklerin sınav giriş belgesini göstermeleri halinde tüm otobüslerimizden ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir. LYS sınavına gerecek bütün adaylara başarılar diliyorum” dedi.

BATMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN