Belediye başkan vekili Aksoy, çalışmaları yerinde inceledi

Belediye başkan vekili Aksoy, çalışmaları yerinde inceledi

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman Belediye Başkanlığına atanan Ertuğ Şevket Aksoy, belediyenin değişik yerlerde yapmış olduğu çalışmaları yerinde inceledi

Beraberinde Belediye Başkan Yardımcısı Doç. Dr. H. Murat Şahin ile çalışma yerlerini denetleyen Başkan Vekili Aksoy, Gültepe Mahallesi’nde bulunan Sabit Semt Pazarı, Spor Kompleksi ile yapımı devam eden yeni parkta incelemelerde bulundu. Aksoy ve beraberindekiler Mehmet Uzun Parkı’na geçerek incelemelerini sürdürdü. Park içerisinde mahalle çocukları için kütüphane yapılmasını isteyen Başkan Vekili Aksoy, park için gerekli olan peyzaj çalışmalarının da hızlandırılması talimatını verdi.Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy’un mahallelerinde incelemelerde bulunduğunu gören mahalle sakinleri, yapılan çalışmalardan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

BATMAN/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN