Gercüş’te okur yazarlık seferberliği toplantısı

Gercüş’te okur yazarlık seferberliği toplantısı

Batman’ın Gercüş ilçesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan bünyesinde bütün ülkede başlatılan okur yazarlık seferberliğine ilişkin bilgilendirme toplantısı yapıldı

Gercüş Yatılı Bölge Ortaokulu Konferans Salonunda düzenlenen bilgilendirme toplantısına Kaymakam Unal Koç’un yanı sıra ilçedeki kurum amirleri ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda konuşan Kaymakam Unal Koç projenin önemine değinerek herkesi okur yazarlık projesine destek vermeye davet etti. Kaymakam Koç “Okur yazarlık seferberliği çerçevesinde okuma yazma bilmeyen vatandaşların okuma yazma kurslarına katılarak okur yazar hale gelmeleri ve ilkokul düzeyinde öğrenim görmelerini sağlamak amacıyla başlatılan bu projeye bizlerde temsil ettiğimiz yerlerde bulunan okuma yazması olmayanları tespit ederek kendilerine en yakın olan okula giderek öğrenim görmelerini sağlamalıyız” dedi.

BATMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN