HDP Batman İl Başkanlığına operasyon: 27 gözaltı

HDP Batman İl Başkanlığına operasyon: 27 gözaltı

Batman’da terör örgütü PKK’nın talimatıyla açlık grevi başlattığı tespit edilen şahıslara yönelik HDP İl Başkanlığına düzenlenen operasyonda 27 kişi gözaltına alındı

Edinilen bilgiye göre, Batman Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Özel Harekat ekipleri ile birlikte terör örgütü PKK’nın talimatıyla açlık grevi başlattığı tespit edilen şahıslara yönelik Turgut Özal Bulvarı üzerindeki HDP Batman İl Başkanlığına operasyon düzenledi. Operasyonda aralarında HDP yöneticileri, Barış Anneleri ve Demokratik Bölgeler Partisi yöneticilerinin de bulunduğu 27 kişi gözaltına alındı. Batman Bölge Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen zanlılar, daha sonra ifade işlemleri için İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

BATMAN/İHA


(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN