Kaldırım işgalleri aralıksız denetleniyor

Kaldırım işgalleri aralıksız denetleniyor

Batman Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kentin kaldırım işgallerinden kurtarılması için başlattıkları denetimlerini şehrin tümündeki ana arterlere yaymaya başlıyor

Batman’ın en önemli sorunlarından biri olan, vatandaşların şikayetine ve rahatsızlığına neden olan kaldırımların esnaflar tarafından işgali konusunda sıkı denetimlere başlandı. Zabıta ekiplerinin Atatürk Bulvarı ve Turgut Özel Bulvarı’ndan başlattığı denetimler 7. Cadde ile Kıbrıs Şehitleri Bulvarı’nda devam etti. İki ayrı ekip halinde gerçekleştirilen denetimlerde, kaldırım işgaline neden olan 10 esnafa ceza kesildi. Batman’a çağdaş kent kimliği kazandırma hedefinde denetimlerin sürekli hale geleceğini söyleyen Belediye Başkan Vekili Ertuğ Şevket Aksoy, kaldırımları işgali konusunda tavizsiz ve kararlı olduklarının, uyarılara uymayan esnaflara da zamanla daha ciddi yaptırımlara gideceklerinin altını çizdi.

BATMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN