Kırkpınar Başpehlivanları ve Şampiyon Güreşçiler Batman’da

Kırkpınar Başpehlivanları ve Şampiyon Güreşçiler Batman’da

Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonu ve Kırkpınar Başpehlivanları Batman Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu tarafından düzenlenen söyleşiye katılmak üzere Batman’a geldi

Söyleşi için Batman’a gelen Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonu Serhat Balcı, Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonu Recep Kaya, Kırkpınar Başpehlivanı Salih Erinç ile Kırkpınar Başpehlivanı Abdullah Güngör, Batman’ı gezdi. Pehlivanlar daha sonra Batman Valisi Ahmet Deniz’i de makamında ziyaret etti. Ziyarete, Batman Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Hacı Murat Şahin, Batman Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Nevzat Dinçer, Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonu Serhat Balcı, Dünya ve Avrupa Güreş Şampiyonu Recep Kaya, Kırkpınar Başpehlivanı Salih Erinç ile Kırkpınar Başpehlivanı Abdullah Güngör katıldı.Valilik makamında güreşçilerle sohbet eden Vali Deniz, ziyaretlerinden dolayı güreşçilere teşekkür ederek, başarılar diledi.

BATMAN/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN