Kocası tarafından vurulan genç kadın hayatını kaybetti

Kocası tarafından vurulan genç kadın hayatını kaybetti

Batman’da dün sabah eşi tarafından başından vurularak ağır yaralanan Kübra Oğur tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Olay, dün sabah Pınarbaşı Mahallesi Sevgi Caddesi’nde meydana geldi. Özel bir rehabilitasyon merkezinde çalışan 1 çocuk annesi 24 yaşındaki Kübra Oğur, 9 yıllık evliliğini bitirmek istiyordu. Eşi Bilal Oğur’dan (35) boşanmak istediği için kocası tarafından başından silahla vurulan Kübra Oğur, bir hafta önce babaevine dönmüştü. Genç kadının daha önce 3 kez koruma talep ettiği iddia edilirken, emniyet yetkilileri ise Oğur’un kocası hakkında şikayette bulunduğunu ancak koruma talebinde bulunmadığını söyledi. Sabah işe gittiği sırada kocası Bilal Oğur tarafından başından vurulan ve ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan Kübra Oğur yaşamını yitirdi. Kübra Oğur’un cenazesi Batman Bölge Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

BATMAN/İHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN