Kozluk’ta Afrin kahramanları onuruna iftar verildi

Kozluk’ta Afrin kahramanları onuruna iftar verildi

Batman’ın Kozluk İlçe Kaymakamlığı tarafından Zeytindalı Harekatına katılarak Afrin’de terör örgütüne karşı mücadele eden özel harekat polisleri onuruna iftar yemeği verildi

Afrin’de 75 gün terör örgütlerine karşı kahramanca mücadele eden özel harekat polisleri onuruna şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın Konukevinde verilen iftar yemeğine Kaymakam Osman Bilici, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Çağlar Sakinci, İlçe Emniyet Müdürü Oğushan Aykırı ve özel harekat polisleri katıldı. İftar yemeği öncesi kısa bir konuşma yapan Kaymakam Bilici, Polis Özel Harekatın, kurulduğu günden bu yana devletin bekası için, terörle mücadele başta olmak üzere vatanımızın hem içeride hem de dışarıda savunulmasında kutsal bir görev üstlendiğini belirtti.

BATMAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN