Riskli asansör, eve hapsetti

Riskli asansör, eve hapsetti

Batman’da engelli vatandaş, 5’inci katında oturduğu apartmanın asansörünün riskli olması nedeniyle kullanıma kapatılması sonucu eve hapsolduğunu belirtti

Batman merkez Emekliler Sitesi’nde bir apartmanın 5’inci katında ikamet eden 55 yaşındaki bedensel engelli Çetin Altın, ikamet ettiği apartmanın asansörlerinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ile TMMOB Makine Mühendisleri Odası tarafından riskli olduğu gerekçesiyle kapatılmasıyla eve hapsolduğunu belirtti. Gündelik hayatının tamamen aksadığını belirten Altın, “1 haftadır evde hapis hayatı yaşıyorum. Asansör kapatıldığından beri çarşıya çıkamıyor, evin ihtiyaçlarını karşılayamıyorum. 2 asansör var 2’si de çalışmıyor. Ne zaman yapılacağı belli değil. Tek başıma merdivenlerden inip çıkamıyorum. Tek isteğim asansörlerin bir an evvel açılması” dedi.

BATMAN/İHA

(FOTOĞRAF)



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN