Sevgililere ‘zeytin dallı’ gül demeti

Sevgililere ‘zeytin dallı’ gül demeti

Batman’da bir çiçekçi, “Zeytin Dalı Harekatı”na ilişkin farkındalık oluşturmak amacıyla çiçek almaya gelen sevgililere, zeytin dallı gül demeti veriyor

Batman’da bir çiçekçi, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK), Suriye’nin Afrin bölgesindeki terörist unsurlara yönelik başlattığı “Zeytin Dalı Harekatı”nı desteklemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla, sevgililerine çiçek almaya gelen vatandaşlara, zeytin dallı gül demeti sunuyor. İşletmeci Meryem Sevim, “Afrin’de görev yapan Mehmetçiklerimize destek amaçlı genç çiftlerimize zeytin dalı içeren gül demetleri sunuyoruz. Onların yanlarında olduğumuzu destek verdiğimizi göstermek amaçlı. Bütün Mehmetçik arkadaşlarımıza, askerlerimize Allah yardım etsin. Gönüllerimiz ve dualarımız onlarla. İnşallah sağ salim geri dönerler. Herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyorum” dedi.Sevgilisine vermek için zeytin dallı demet alan müşteri Onur Kaya, “Bu anlamlı günde gül almak yerine zeytin dalını almayı tercih ettim. Sebebi ise, bizler için sınırda mücadele eden Mehmetçiklerimiz için. Zeytin dalı bizim için çok anlamlı. Bundan dolayı da tamamen tam destek olarak onlara da moral verme amacıyla bu güzel günde gülün yerine daha güzel olabileceğini düşünerek zeytin dalını aldım. Mehmetçiklerimize Allah güç kuvvet versin. Onları başımızdan eksik etmesin” diye konuştu.Çok mutlu olduğunu ifade eden Sevgi Demir ise, “Aldığım en güzel hediye. Bu bence çok güzel ve ince düşünülen bir şey. Mutluyum. Sınırdaki Mehmetçiklerimize Allah yardım etsin. Herkesin Sevgililer Günü’nü kutluyorum” ifadelerinde bulundu.

BATMAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN