Taciz iddiaları tedirgin etti, vatandaşlar parklara kamera takılmasını istedi

Taciz iddiaları tedirgin etti, vatandaşlar parklara kamera takılmasını istedi

Batman’da Afgan uyruklu şahsın, bir kız çocuğunu kaçırmaya çalıştığı, başka bir kız çocuğunu da taciz ettiği iddiası vatandaşları tedirgin etti

Vatandaşlar, parklara kamera takılmasını istedi.Batman merkezde 29 yaşındaki Afgan uyruklu N.G. adlı şahsın 4 gün arayla bir kız çocuğunu kaçırmaya çalıştığı, başka bir kız çocuğunu da taciz ettiği iddiası vatandaşları tedirgin etti. Vatandaşlar, kentteki parklara kamera takılması için yetkililere çağrıda bulundu. Kültür Mahallesi’nde bugün yaşanan olayın evinin yanı başındaki parkta meydana geldiğini belirten Merve Demir, “Parkta kamera yok. Olan ışıkları da patlatıyorlar. Genelde gençler toplanıyor burada, esrar falan içiyorlar. Benim evim burada. Çocukları akşamları ve gündüzleri yalnız bırakamıyorum. Geçen gün de benzer bir olay yaşandı. Parkta mutlaka ışık ve kameralar olması gerekiyor” dedi.Parkta yalnız oynamaktan korktuğunu belirten Burak Özer adlı çocuk ise, “Buraya bir güvenlik kamerası koymalarını istiyoruz. Başka bir isteğimiz yok. Korkuyoruz gelip parkta oynamaktan. Ailem beni buraya göndermekten korkuyor, ben de gizlice geliyorum buraya” diye konuştu.

BATMAN/İHA

(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN