Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına devam ediyor

Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına devam ediyor

Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü Aralık, Ocak ve Şubat aylarında büyükler, gençler ve yıldızlar kategorilerinde gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonası hazırlıklarına devam ediyor

Kulüp, hazırlıklar çerçevesinde son olarak 11 Kasım 2017’de Trabzon’da Trabzon Belediyesi Boks Kulübü, Osmanlı Boks Spor Kulübü ve Gürcistan Karmasının katılımıyla gerçekleştirilen dörtlü turnuvada yer aldı.

Turnuvada iyi sınavlar verdikTurnuva dönüşünde açıklamalarda bulunan Bayburt Belediyesi Tuğra Boks Spor Kulübü antrenörü Bekir Paşaoğlu, yaklaşan Türkiye Şampiyonası için iyi sınavlar verdiklerini belirterek, “Maçlar sporcularımız için gayet verimli geçti. Ön hazırlıklarımızı belediye başkanımız, başkan yardımcılarımız ve belediye personelimizin destekleriyle sürdürerek başarıya ulaşacağız” dedi.

BAYBURT/İHA


(FOTOĞRAF)


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN