Bayburt Valisi Ustaoğlu, öğrencilerle iftarda buluştu

Bayburt Valisi Ustaoğlu, öğrencilerle iftarda buluştu

Bayburt Fen Lisesi Öğrenci Pansiyonu’nda gerçekleşen program öncesinde öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali İsmail Ustaoğlu sorun ve talepleri dinledi

Daha sonra öğrencilerle birlikte iftarını yapan Vali İsmail Ustaoğlu, Ramazan Ayı’nın ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.Vali İsmail Ustaoğlu’na iftar programında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Kemalettin Karabulut ve Mehmet Güven eşlik etti.Diğer yandan gün içerisinde Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu, Abdulvehhab Gazi Türbesi’nde incelemelerde bulundu. Onarım çalışmalarının devam ettiği türbede incelemelerde bulunan Vali İsmail Ustaoğlu, bölgede hayata geçirilecek şehir ormanı projesi hakkında Orman İşletme İl Müdürü Zeynel Yalçındağ’dan bilgi aldı.

BAYBURT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN