Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Keleş Bayburt’ta

Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı Keleş Bayburt’ta

Türkiye Belediye Başkanları Birliği ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş bir dizi ziyarette bulunmak üzere Bayburt’a geldi

Bayburt temaslarına Bayburt ekonomisine önemli derecede katkı sunması beklenen Doğal Taş Fabrikasından başlayan Keleş’e Bayburt Valisi İsmail Ustaoğlu ve Belediye Başkanı Mete Memiş de eşlik etti. Doğal taş fabrikasın da bir süre incelemelerde bulunan Keleş fabrika hakkında yetkililerden bilgi aldı.Önemli Projeleri İnceledilerBaşkan Mehmet Keleş Doğal Taş Fabrikası’nın ardından Belediye Başkanı Memiş ile birlikte Bayburt Belediyesi’nin yapımı devam eden ve tamamlanan önemli projelerinde incelemelerde bulundu. Bayburt’ta yatırımı gerçekleştirilen Tarım Yerleşkesi, Kaleardı Parkı ve Güneş Enerjisi Santrali gibi önemli belediye yatırımlarını yerinde inceleyen Keleş projeler hakkında Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş’ten bilgi aldı.

BAYBURT/İHA



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN